Prezentacja konceptu Comfort Dining

Written by

13230309_1028624597214115_1101197538366921481_n

Kuchnia Otwarta to nowy koncept gastronomiczny, dla którego stworzyliśmy własne określenie comfort dining.

Comfort dining to doświadczenie kulinarne na poziomie fine dining w przyjaznej cenie i w swobodnej rodzinnej atmosferze sąsiedzkiej restauracji.

Na spotkaniu zorganizowanym dla bloggerów i dziennikarzy koncept zaprezentował nasz szef kuchni  Michał Adam Molenda. Michał podał trzy dania z aktualnej karty i dwa dania stworzone specjalnie na okazję spotkania.

Oprócz zaprezentowania swojej kuchni Michał przedstawił swoją filozofię gotowania oraz opowiedział o tym, dlaczego zamienił pracę w najlepszych zagranicznych hotelach i restauracjach na gotowanie w warszawskim Wilanowie.

Wszystko to razem zrobiło na zaproszonych gościach bardzo pozytywne wrażenie. Jeden z bloggerów napisał : „Nie chcę zapeszać, ale doświadczenie kulinarne jakie mnie spotkało w Kuchnia Otwarta na warszawskim Wilanowie było najciekawsze w tym roku jak do tej pory. Może nie samo jedzenie, które było pyszne, ale filozofia gotowania Michała Molendy. To jest gość, który nie uznaje kompromisów i soli w gotowaniu. Czuję się zainspirowany”

fot. Magiczny Składnik magicznyskladnik.pl

Related Posts

Polska Uczta w londyńskiej restauracji Jamiego Oliviera Kolacja degustacyjna „Natura kuchni polskiej” Moje doświadczenie i moja filozofia

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *