Warsztaty Smaki Bali

Written by

Na naszych pierwszych warsztatach z cyklu „Kuchnia otwarta na świat” zapoznaliśmy was ze smakami jednego z najbardziej egzotycznych miejsc świata. Zrobiliśmy kilka autentycznych dań z użyciem oryginalnych, przywiezionych z Bali składników.

Na zdjęciach sate lilit z krewetek i ryby, sos orzechowy, pikantny sambal i rendang z wołowiny podane tradycyjnie z prasowanym ryżem, jajkiem na twardo i ogórkiem.

2016-03-03_09.57.02_112803303_1542281342768400_3048868975094514157_nkuchnia_bali412804728_1542280899435111_1775626240410946910_nkuchnia_bali312806074_1542281096101758_6410751541657259344_n

Related Posts

Warsztaty „Singapur, miasto street foodu”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *