Chefs After Hours

Written by

Z wojska wyniosłem zasadę Legii Cudzoziemskiej: „kto nie maszeruje ten ginie” 🙂 Dlatego korzystam z każdej okazji żeby się szkolić, dowiadywać się czegoś nowego, ciągle podnosić swoje kwalifikacje. W zeszłym tygodniu razem z kilkoma innymi szefami kuchni uczestniczyliśmy w projekcie Chefs After Hours w edycji dotyczącej wędlin. W Kuchni Otwartej już dawno możecie spróbować moich autorskich wędlin. Teraz będą jeszcze lepsze.

Chefs After Hours – nowy cykl warsztatów organizowanych przez FLS dla najlepszy szefów kuchni. Co miesiąc spotkania prowadzić będzie nowy Ktoś – mistrz, autorytet kulinarny. Premierowe warsztaty na temat produkcji wędlin poprowadzili pan Staszek Mądry (producent kiełbasy lisieckiej) oraz Piotr Piątek (zajmujący się produkcją wędlin w kopenhaskiej restauracji Bæst). Kolejne wydarzenie pod koniec wakacji.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *